De helpende hand bij het opzeggen van abonnementen.

Er komt al genoeg op je af.

Onze missie

Onze missie is om nabestaanden te ondersteunen bij het regelen van praktische zaken, zodat zij hun tijd kunnen besteden aan wat echt belangrijk is; de rouw. Dit realiseren wij door samen met bedrijven zorg te dragen voor een passende en zorgvuldige afronding van abonnementen en contracten na een overlijden.
Closure heeft voor het melden van het overlijden bij financiële dienstverleners een licentie van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

In de media

Ons team

Het team van Closure bestaat uit meerdere experts op het gebied van Digitale Identiteit die hun expertise inzetten om onze missie na te streven. Bij alles wat we doen staat de klant ervaring centraal. Wij weten namelijk hoe het is om in uw schoenen te staan. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen. Uw ervaring is voor ons belangrijk.

Onze partners in de uitvaartsector

Wij werken met verschillende partners uit heel Nederland samen. Dit zijn bedrijven uit de uitvaartsector. Onze partners erkennen onze dienst als oplossing voor een bekend en groeiend probleem in de samenleving. Daarom bieden zij hun nabestaanden Closure aan.

Samen dragen wij zorg voor een passende en zorgvuldige afronding van contractvormen na overlijden.

Ook met ons samenwerken?


Neem contact met ons op
Winnaar van de Philips Innovation Award, finalist Sprout Startup van het Jaar en spreker bij TEDx.
Closure heeft voor het melden van het overlijden bij financiële dienstverleners een licentie van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Closure B.V. / Stationsplein 45 - Ruimte A7.209 / 3013AK Rotterdam / KVK: 70792828
© Closure 2020. Alle rechten gereserveerd.