Onze missie

Closure voorziet een dag waarop ieder zijn of haar nalatenschap in de private sector automatisch wordt afgerond, net als in de publieke sector. Om dit te bereiken, streven wij ernaar om een platform te ontwikkelen dat deze pijn wegneemt bij nabestaanden

In de media

Onze dienst wordt door diverse media erkend als de oplossing voor een bekend en groot probleem:

Daar zijn wij trots op! De items zijn hier terug te lezen en/of te horen.

Onze partners

Wij werken samen met bedrijven om zoveel mogelijk nabestaanden te bereiken:

Samenwerking Closure Ardanta Samenwerking Closure KPN

Ook met ons samenwerken? Neem contact met ons op.

Ons team

Ons team van Closure bestaat uit meerdere experts op het gebied van Digitale Identiteit die hun expertise inzetten om onze missie na te streven. Bij alles wat we doen staat de klant ervaring centraal. Wij weten namelijk hoe het is om in uw schoenen te staan. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen. Uw ervaring is voor ons belangrijk!

 • Chantal
  Co-Founder
  Chantal
 • Graciëlla
  Co-Founder
  Graciëlla
 • Bart
  Bart
 • Jochem
  Jochem
 • Laurine
  Laurine
  Chantal

  Chantal

  Co-Founder
  Chantal van der Velde
  Co-founder
  Chantal heeft in 2017 Closure opgericht naast haar werk als consultant bij Innopay. Hier heeft zij haar kennis van Econometrie en Operations Research uitgediept op het gebied van Digitale Identiteit en CyberSecurity. Door persoonlijke ervaringen met het tijdrovende en emotionele proces van het afronden van een digitale nalatenschap is Chantal geïnspireerd geraakt om Closure op te richten.
  Graciëlla

  Graciëlla

  Co-Founder
  Graciëlla van Hamersveld
  Co-founder
  Haar affiniteit voor disruptie en de daaruit volgende projecten binnen digitalisering en transformatie hebben Graciëlla geïnspireerd om na haar studie Econometrie Closure op te richten. Volgens Graciëlla is Closure een prachtig voorbeeld van hoe technologie en verandering een rol kunnen spelen in de samenleving, om zo het leven van mensen net wat makkelijker te maken.
  Bart

  Bart

  Bart
  Full-stack ontwikkelaar
  Bart is als Lead Technology aangesloten bij Closure, waarmee hij verantwoordelijk is voor alle development en inrichting van de digitale infrastructuur. Door zijn ervaring als ontwikkelaar bij internationale bedrijven en zijn dubbele masteropleiding Data Science en Manufacturing Systems & Engineering draagt Bart zorg voor het gebruiksvriendelijke platform dat Closure aanbiedt, waarbij privacy en gebruiksvriendelijkheid de belangrijkste drijvers vormen.
  Jochem

  Jochem

  Jochem Meeuwissen
  Digital identity medewerker
  Jochem versterkt sinds maart 2018 het team van Closure. Met zijn technische achtergrond en ervaring in procesoptimalisatie en customer support is Jochem verantwoordelijk voor de klantenservice van Closure in de breedste zin. Het creëren van een klantvriendelijk en efficiënt proces is hierbij het doel.
  Laurine

  Laurine

  Laurine Koot
  Digital identity medewerker
  Laurine heeft een achtergrond in Data Science. Bij Closure combineert zij graag haar digitale expertise met haar sociale vaardigheden. Deze combinatie helpt haar om de operationele zaken van Closure te optimaliseren en nabestaanden op een persoonlijke en efficiënte wijze te helpen bij het afrondingsproces.