BEKEND VAN:

Onze missie

Closure voorziet een dag waarop ieder zijn of haar nalatenschap in de private sector automatisch wordt afgerond, net als in de publieke sector. Om dit te bereiken, streven wij ernaar om een platform te ontwikkelen dat deze pijn wegneemt bij nabestaanden.

Ons team

Ons team van Closure bestaat uit meerdere experts op het gebied van Digitale Identiteit die hun expertise inzetten om onze missie na te streven. Bij alles wat we doen staat de klant ervaring centraal. Wij weten namelijk hoe het is om in uw schoenen te staan. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen. Uw ervaring is voor ons belangrijk!

Chantal van der Velde
Co-Founder
Chantal heeft in 2017 Closure op gericht naast haar werk als consultant bij Innopay. Hier heeft zij haar kennis van Econometrie en Operations Research uitgediept op het gebied van Digitale Identiteit en CyberSecurity. Door persoonlijke ervaringen met het tijdrovende en emotionele proces van het afronden van een digitale nalatenschap is Chantal geïnspireerd geraakt om Closure op te richten.
Graciëlla van Hamersveld
Co-Founder
Haar affiniteit voor disruptie en de daaruit volgende projecten binnen digitalisering en transformatie hebben Graciëlla geïnspireerd om na haar studie Econometrie Closure op te richten. Volgens Graciëlla is Closure een prachtig voorbeeld van hoe technologie en verandering een rol kunnen spelen in de samenleving, om zo het leven van mensen net wat makkelijker te maken.
Bart Verhaegh
Lead Technology
Bart is als Lead Technology aangesloten bij Closure, waarmee hij verantwoordelijk is voor alle development en inrichting van de digitale infrastructuur. Door zijn ervaring als ontwikkelaar bij internationale bedrijven en zijn dubbele masteropleiding Data Science en Manufacturing Systems & Engineering draagt Bart zorg voor het gebruiksvriendelijke platform dat Closure aanbiedt, waarbij privacy en gebruiksvriendelijkheid de belangrijkste drijvers vormen.
Marenne Hoogenboom
Lead Marketing & Communicatie
Na het afronden van haar studie Management of Innovation is Marenne begin 2018 bij Closure begonnen als Lead Marketing&Communicatie. Een van haar belangrijkste drijfveren is het inzetten van zowel technische als business model innovatie om mensen voortdurend beter te helpen. De missie van Closure sluit hier perfect op aan.