Een efficiënte en veilige manier om een overlijden te melden bij organisaties

Met de opzegdienst van Closure kan je bij meer dan 1600 organisaties kosteloos abonnementen opzeggen, wijzigen of overdragen.

Hero Heir

Hoe werkt het?

Via een van onze partners kun je eenvoudig starten met de juiste afwikkeling van abonnementen.

step 1 heir
Vind een partner

Het startpunt van onze opzegdienst begint bij een van onze partners, zoals Odido of OV-chipkaart. Voor een overzicht van al onze partners, klik hier.

step 2 heir
Gegevens invullen

Wij vragen nabestaanden om eenmalig de gegevens van de overledene in te vullen en de overlijdensakte te uploaden

step 3 heir
Informeer alle organisaties

Selecteer de organisaties waar je een melding van een overlijden wilt doen. Via het platform van Closure zal je vervolgens op de hoogte worden gehouden van de actuele status van de abonnementen.

Vind een partner die de opzegdienst van Closure aanbiedt

De opzegdienst van Closure biedt nabestaanden de uitkomst om eenvoudig abonnementen van een overleden naaste af te wikkelen bij een van onze partners. Zodra je een overlijden meldt bij een van onze partners, krijg je de mogelijkheid om ook direct meer dan 1600 andere organisaties op de hoogte stellen van het overlijdensgeval.

Veelgestelde vragen

Closure B.V. / Stationsplein 45 - Ruimte A7.209 / 3013AM Rotterdam KVK: 70792828 © Closure 2023. Alle rechten voorbehouden.

Closure heeft voor het melden van het overlijden bij financiële dienstverleners een licentie van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).