Pers & Media

TellMeMore

30 december 2022

AI Deathtech opzegservice Closure lanceert in België

De Nederlandse DeathTech-opzegservice Closure breidt zijn activiteiten uit naar België.

De Tijd

28 december 2022

Nederlandse AI-assistent bij overlijden van start in België

Met een technologische oplossing wil de Nederlandse start-up Closure een pak administratie uit de handen van nabestaanden nemen bij een overlijden.

Bloovi

1 december 2022

Nederlandse AI deathtech opzegservice Closure lanceert in België

De Nederlandse scale-up Closure, dat nabestaanden met behulp van machine learning ondersteunt bij het beëindigen of overzetten van doorlopende abonnementen, start zijn DeathTech opzegservice in België. De scale-up haalde hiervoor ook 1,5 miljoen euro groeigeld op.

RTL Nieuws

06 augustus 2022

Abonnementen van een overledene stopzetten: 'Confronterend en stressvol'

Van streamingdiensten tot maaltijdboxen en van panty's tot je OV-chipkaart: tegenwoordig is er voor alles wel een abonnement.

Quote

05 augustus 2022

Closure haalt €1,5 miljoen op om internationaal nabestaanden bij te staan

'Gemiddeld hebben we zo'n dertig abonnementen per persoon.' Bij een overlijdensgeval springt Closure in de bres, zodat nabestaanden niet al die ongemakkelijke telefoontjes hoeven te plegen.

Linda

17 juli 2022

GRACIËLLA RUNT BEDRIJF DAT ABONNEMENTEN, CONTRACTEN EN ACCOUNTS VAN OVERLEDENEN OPZEGT

Graciëlla van Vliet richtte vijf jaar geleden, samen met haar compagnon Chantal van der Velde, een bedrijf op dat de accounts, contracten en abonnementen van overledenen opzegt. Dankbaar werk, vertelt ze.

RTL Nieuws

08 juli 2022

Opzegdienst die nabestaanden helpt wil uitbreiden: 'Ook op andere momenten handig'

Techbedrijf Closure neemt nabestaanden een tijdrovende klus uit handen: het opzeggen van abonnementen en contracten van hun overleden dierbare.

Emerce

05 juli 2022

€1.5 miljoen voor A.I. opzegservice Closure

Investeerders Borski fund en Rabobank investeren samen €1,5 miljoen in Closure. De Rotterdamse scale-up ontzorgt families na het overlijden van een dierbare door het beëindigen of overzetten van doorlopende abonnementen

De Ondernemer

05 juli 2022

Opzegservice Closure krijgt investering van 1,5 miljoen euro

Een gemiddeld persoon in Nederland heeft meer dan dertig doorlopende contracten, rekeningen, abonnementen accounts of profielen. Bij een overlijden kan deze berg aan verplichtingen behoorlijk oplopen en blijken alle contracten en abonnementen behoorlijk lastig op te zeggen. Closure speelt daar handig op in en helpt bij de afhandeling daarvan. Dat levert de opzegservice nu een investering van 1,5 miljoen euro op.

M/T Sprout

25 May 2022

Opzegdienst Closure krijgt vers groeigeld: ‘1 op de 5 overlijdens wordt gemeld via ons’

Graciëlla van Vliet heeft 1,5 miljoen euro opgehaald voor Closure, de dienst die na een overlijden contracten opzegt. Inmiddels loopt 1 op de 5 'overlijdens' in Nederland via Closure. Tijd om Europa in te gaan.

De Telegraaf

18 december 2018

Nabestaanden ontzorgen

Graciëlla van Vliet richtte vijf jaar geleden, samen met haar compagnon Chantal van der Velde, een bedrijf op dat de accounts, contracten en abonnementen van overledenen opzegt. Dankbaar werk, vertelt ze.

Plan een kennismakingsgesprek

Plan een gratis kennismakingsgesprek om te zien hoe Closure kan helpen met het verbeteren van de afwikkeling van overlijdensmeldingen bij jouw organisatie.

Closure B.V. / Stationsplein 45 - Ruimte A7.209 / 3013AM Rotterdam KVK: 70792828 © Closure 2023. Alle rechten voorbehouden.

Closure heeft voor het melden van het overlijden bij financiële dienstverleners een licentie van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).