Het complete nazorgplatform voor jouw nabestaanden

Nabestaandenloket is ontwikkeld in samenwerking met de uitvaartsector om alle zaken rondom de nazorg bij een overlijden te bundelen op een digitaal platform in jouw eigen huisstijl.

of bel 085 06 45 744

opzegdienst feature

Eenvoudig alle abonnementen opzeggen, wijzigen of overdragen na een overlijden

De opzegdienst van Closure is geïntegreerd in het platform van Nabestaandenloket. Dit betekent dat jouw nabestaanden in een overzicht aan de slag kunnen gaan met zowel de administratieve zaken als de opzegdienst. Tevens vinden ze hier ook een overzicht van de actuele status van alle meldingen.

administratieve zaken feature

Gemakkelijk en onder begeleiding alle administratieve zaken regelen

Een gestructureerde handleiding rondom alle administratieve zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. Per categorie wordt er duidelijk beschreven hoe specifieke zaken moeten worden geregeld.

afscheidspagina feature

Online afscheidspagina

Nabestaandenloket biedt een gepersonaliseerde afscheidspagina voor nabestaanden om meer verbintenis te creëren rondom de uitvaart. Op deze pagina is alle informatie over de uitvaart gemakkelijk terug te vinden, waaronder foto’s, belangrijke documenten en locaties. Ook kan de pagina worden gedeeld met naasten om herinneringen met elkaar te delen.

klantenservice medewerker

Ondersteuning voor jouw nabestaanden

Onze supportafdeling voor nabestaanden is gespecialiseerd in het bieden van de juiste nazorg aan nabestaanden. Jouw nabestaanden kunnen bij ons terecht met allerlei vragen rondom de administratieve handelingen na een overlijden.

Open van ma-vr (08:30 - 21:00) en zaterdag (09:00 - 13:00)
Bereikbaar via telefoon, chat en mail

Waarom kiezen voor Nabestaandenloket?

Opzegdienst inbegrepen
In jouw eigen huisstijl
Verleng je service tot na de uitvaart
Administratieve handelingen
Online afscheidspagina
Ondersteuning voor nabestaanden
Nodig familieleden uit
Makkelijke integratie
Inzicht in gebruik

Veelgestelde vragen

Bezoek Nabestaandenloket.nl

Plan een gratis demo om te zien hoe NabestaandenLoket binnen jouw services als uitvaartondernemer past.

Closure B.V. / Stationsplein 45 - Ruimte A7.209 / 3013AM Rotterdam KVK: 70792828 © Closure 2023. Alle rechten voorbehouden.

Closure heeft voor het melden van het overlijden bij financiële dienstverleners een licentie van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).